Kategorier
Uncategorised

En stor trampolin til dig og børnene

Mangler du noget til haven? Hvad med lørdagsunderholdningen? En trampolin på 5×3 meter er måske lige noget for dig og din familie? Med dens firkantede form passer den ind næsten alle steder i haven, og I kommer ikke til at kede jer lige med det samme.

Sidder du også derhjemme og keder dig med børnene i weekenden? Så skal du overveje en firkantet trampolin. Med sine 5×3 meter er der plads til alle i hele familien, så kan I hoppe på skift og dele glæden ved en trampolin.

En firkantet trampolin til haven

Fordelene ved en firkantet trampolin er mange. Den passer bare bedre ind i haven, og du udnytter pladsen langt bedre. Det skaber en bedre harmoni sammen med træer og buske. Hvis du tilmed finder en i grøn, så er det helt perfekt.

Med en trampolin på 5×3 meter er der plads til alle, store som små. I kan lege alle sammen og samtidig er det sundt, da trampolinspring er en fremragende måde at få motion på. Du mærker hurtigt pulsen stige, og dine børn får god springkraft fra en tidlig alder. Det er en genial måde at aktivere børnene på og fjerne dem fra skærmen.

Grav trampolinen ned

Hvis du virkelig vil gøre indtryk, så kan du også vælge at grave trampolinen ned. Din 5×3 meter trampolin ser bare bedre ud, når den er en del af haven. Det er også langt sikrere. Hvis du eller dine børn skulle hoppe for højt eller ved siden af, så er der ikke langt ned på det bløde græs ved siden af.

Og så ser det bare flottere ud. Trampolinen kan blive en del af haven på lige fod med træer og rosenbuske. En have med trampolin ser bare bedre ud, og med den skiller du dig ud fra dine naboer.