Kategorier
Uncategorised

Hvordan bliver ideer stjålet?

Alle der har haft en god ide kender følelsen af paranoia over, om ens ide mon kan blive stjålet. Det kan man faktisk undgå, men først må man forstå, hvordan gode ideer bliver stjålet. det kan ud læse mere om her. 

Undgå at få stjålet din ide

Det der tit kan føre ti lat man får sin gode ide stjålet, er at man er uforsigtig og kommer til at fortælle om den til nogen, som man måske ikke skulle have fortalt om den til. At få stjålet sin ide, kan foregå så nemt som, at nogen overhører dig fortælle om den til nogen. Du skal derfor være meget forsigtig med, hvem du fortæller om din ide til og hvor du fortæller om den. Man ved faktisk aldrig hvem der lytter med.Det er jo helt naturligt, at man er stolt af en god ide og gerne vil dele den med nogen, men der skal man altså lige klappe hesten. Udvikle din ide til et stadie der du kan forsikre dig mod, at blive stjålet fra.

Sikre dig mod plagiering

Du kan faktisk sikre dig mod plagiering og at få stjålet din ide, gennem at registrere dit varemærke. Når man registrere sit varemærke, sikrer man at man er den eneste der kan benytte sig af det. det er noget af det første du burde gøre, når du har udviklet din ide til et stadie, der du kan få dit varemærke registreret. På den måde, sikrer du at ingen kan misbruge dit varemærke. Det er en god forsikring mod plagiering, men det er også noget der kan være meget positivt i forbindelse med potentielle investorer. Der er nemlig mange der gerne vil sikre sig, at de investerer i noget unikt. Det kan for eksempel være et unikt brand med et unikt kendetegn, der er varemærkeregistreret. Der er altså flere fordeler ved at sikre sit varemærke med varemærkeregistrering.